“TREBALLAM PER ACONSEGUIR EL NOSTRE ÚNIC OBJECTIU: LA VOSTRA SATISFACCIÓ”

 

Acústicevents és una empresa que neix amb vocació d'oferir servei de càtering per a festes i esdeveniments particulars i privats. Creada i dirigida amb il·lusió per a fer arribar la bona cuina a tots els llocs on es pugui celebrar un acte, un esdeveniment, reunió de treball, noces, etc, ... des de l'encàrrec més exigent fins al servei més senzill. 

 

Creiem que cada projecte és únic, i és per això que creem solucions a mida de cada necessitat i cada client, sempre sota la premissa d'aportar valor a totes les fases en les quals participem. 

 

Disposem d'un gran equip de treball amb àmplia formació i experiència professional que ens permet oferir un nivell òptim en cada servei. I un local privat situat en el centre de Llubí, GASTROACÚSTIC. Un espai flexible i dissenyat per a celebrar de manera privada qualsevol esdeveniment familiar o professional.

 

Entenem la gastronomia com un tot: ingredients i elaboracions; aliments, sabors i colors. 
Creiem en al cuina honesta, pausada, sense presses i de proximitat, sempre amb productes frescos i de qualitat, triant els millors perquè els puguis gaudir i recordar amb un bon sabor de boca.

 

Posa't en contacte i sol·licita el teu pressupost sense compromís!

 

Contacte:

 

Mergue: 681 394 664

GASTROACÚSTIC EVENTS:

Rector Tomàs, 18.

07430 · Llubí

Tel.: 681 394 664

Web: https://gastroacustic.com/

Facebook: gastroacustic

Instagram: gastroacustic_acusticevents

info@gastroacustic.com

 

S'Acústic Cafè:

Plaça de l'església, 6.

07430 · Llubí

971 52 15 40

Facebook: S'acústicafè Llubí

Instagram: @sacustic

sacustic_llubi@hotmail.com

 

 

 


Llamar

E-mail

Cómo llegar